PREGLEDAJTE VIŠE

BK Montaža

Saznajte više o našim temeljnim djelatnostima i dosadašnjem radu.

O nama

BK MONTAŽA d.o.o. je građevinsko – strojarska tvrtka osnovana 2009. godine sa sjedištem u Zagrebu, od male tvrtke sa svega nekoliko zaposlenih izrasli smo u respektabilno poduzeće koje posjeduje bogate reference na izgradnji najzahtjevnijih građevinskih i inženjerskih objekata u oblasti infrastrukturnih radova s tendecijom rasta iz godine u godinu.

BK MONTAŽA je među vodećim građevinskim tvrtkama u RH, posjeduje veliki broj mehanizacije i opreme za kvalitetnu izvedbu najsloženijih projekata u oblasti infrastrukturnih radova i s visoko stručnim kadrom s preko 20 građevinskih i strojarskih inženjera i ostalog stručnog kadra s oko 200 stalno zaposlenih djelatnika.

Tvrtka BK MONTAŽA d.o.o. do sada je izvodila infrastrukturne radove na vodovodima, kanalizacijama, plinovodima, naftovodima, sustavima za navodnjavanje, akumulacijama, vodospremama, elektroenergetici, cestama, DTK-u, crpnim stanicama , industrijskim postrojenjima, sve vrste zemljanih radova i drugo. Posjedujemo specijalnu opremu za horizontalna bušenja i rovokopače te transportna sredstva za specijalne terete.

Tvrtka izvodi radove za poznate investitore u RH kao što su: GRAD ZAGREB, HEP, Gradska plinara Zagreb, ZG Holding i njegove podružnice, HRVATSKE VODE, JANAF, PLINACRO, LNG HRVATSKA, HRVATSKE CESTE , SIEMENS, INA te niz drugih investitora u cijeloj Hrvatskoj od županija, gradova i komunalnih poduzeća.

  • djelatnosti : izgradnja plinovoda, naftovoda, parovoda, vrelovoda, industrijskih postrojenja, vodovoda i kanalizacije, cestogradnja, zemljani radovi, horizontalna bušenja i transport

Jedna od vodećih domaćih tvrtki

BK Montaža d.o.o. sa svojom organizacijskom strukturom pokriva područja strojarstva, građevinarstva i transporta. Uz visoko obrazovane i stručno osposobljene zaposlenike s dugogodišnjim radnim iskustvom te praćenjem i primjenjivanjem najnovijih tehnologija i mehanizacije, uspješno udovoljavamo svim zahtjevima naših klijenata, a time jačamo snagu i zadovoljstvo, kako tvrtke, tako i naših zaposlenika.

01.

Vizija i misija

Vizija naše tvrtke jest biti uvijek korak ispred drugih, ostvarivati konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta te na taj način ostvarivati zajedničke ciljeve svojih radnika, zadovoljnih klijenata, poslovnih partnera, kao i šire zajednice.

Misija tvrtke je kvalitetnim i učinkovitim izvršenjem radova iz spektra naših djelatnosti ciljano odgovarati na potrebe klijenata, istovremeno osiguravajući najviše standarde brige o okolišu te zaštite na radu.

POSJEDUJEMO

Bravarsku radionicu za predfabrikacije

Radionicu za popravak strojeva i opreme

Sredstva za transport materijala, opreme, alata i ljudstva

Profesionalne alate, osnovna i pomoćna sredstva

Otvoreni i zatvoreni skladišni prostor

Uredske i radioničke kontejnere u svrhu postave na gradilište

CERTIFIKATI

Politika sustava upravljanja kvalitetom

Politika sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu

Politika sustava upravljanja okolišem